Sommaren är här!
Kanske blir det en semester i St Petersburg i år. St Petersburg har under den gångna veckan firat 300 års jubileum, med mycket festande, lasershow över Neva och internationella besökare på högsta nivå. Ifall det bär av till St Petersburg i sommaren så ta en titt i St Petersburgs guiden innan avresan, där finns tips om restauranger, nattklubbar, sevärdheter, shopping och annat nyttigt. Guiden har nyligen uppdaterats för att vara aktuell, liksom det mesta på denna sida. Bland annat har det tillkommit lite information om Vitryssland, en reseavdelning (som kommer att byggas ut eftersom), några fler foton, men framför allt så har allt material gåtts igenom för att vara fräscht inför sommaren.

För den som vill ha tryckta guideböcker kan vi i samarbete med Bokus tipsa om följande reseguider i den mycket populära Lonely Planet serien:

Lonely Planet Moscow, pris hos Bokus 178 kr.Lonely Planet St Petersburg, pris hos Bokus 165 kr.Lonely Planet Russia, Ukraine & Belarus, pris hos Bokus 255 kr.Lonely Planet Estonia, Latvia & Lithuania, pris hos Bokus 229 kr.

Lonely Planet Moscow
Lonely Planet St Petersburg
Lonely Planet Russia, Ukraine & Belarus
Lonely Planet Estonia, Latvia & Lithuania
Lonely Planet Trans-Siberian RailwayTillbaka