Tatu arbetar på engelskspråkig CD.
Taty är just nu Rysslands populäraste popduo. Duon utgörs av de två unga tjejerna Yulia Volkova(85) och Lena Katina (84), vilka har en otrolig utstrålning och engergi med vilken de tagit hela den ryskpråkiga världen med storm. Super hiten "Ja soshla s uma", vilken handlar om två unga lesbiska tjejer har översatts till engelska, liksom "Nas ne dogonjat". (Dessa titlar bör på engelska bli något i stil med "I went mad" och "They won't catch us"). Tanken är att duon, som ligger under Universal Records ska släppa en engelskspråkig CD.

Låten "Ja soshla s uma" kan närmast beskrivas som en mycket energisk poplåt som helt enkelt inte går att koppla bort då man en gång hört den. Hur låten gör sig på engelska återstår att höra, men duon har med största sanolikhet mycket stora chanser att lyckas på engelska, talangen hos dessa tjejer går inte att ta miste på.
Parallellt med den engelskspråkiga CDn pågår också arbetet med den andra ryskspråkiga CDn, och för den som eventuellt skulle vilja bidra med en låt på Tatys nästa CD, så pågår just nu en tävling på Tatys hemsida.Ta en titt på Tatys officiella hemsida, där ni förutom tävlingen finner information om Taty, foton, låttexter, musik m.m. www.taty.ruTillbaka