Spetsnaz
Betyg: 3 - Bra

Spetsnaz, säsong I-II

Spetsnaz är en action TV-serie, full av skottlossningar och explosioner. Serien handlar om en grupp Spetsnaz soldater som utför olika uppdrag i främst Afghanistan och Tjetjenien, men även på platser som St Petersburg och Kosovo.

Fienderna är ofta av både det tuffare och ondare slaget, varför det krävs intelligens, snabba reaktioner och god stridsvana för att kunna vinna. Det är då de vanliga säkerhetssyrkorna på plats inte räcker till som Spetsnaz soldaterna får rycka in.

TV-serien erbjuder en hel del både spänning och action i kombination med en ganska imponerande rollista. Något som är synd är däremot att serien rymmer ytterst få kvinnliga skådespelare. De första avsnitten rymmer bara manliga skådespelare, och det är först under andra säsongen som filmmakarna verkat komma på att det kan finnas poäng att ha med även kvinnliga skådespelare.

Överlag är denna TV-serie välspelad och bjuder på en hel del action. Så gillar man actionserier, eller krigsfilm så bör man nog se denna serie. Denna liksom andra TV-serier som recenseras här finns utgivna på DVD i Ryssland.

Original titel: Spetsnaz
Speltid: 150 + 238 minuter
Inspelningsår: 2002, 2003
Regi: Andrej Maljokov
I Rollerna: Aleksander Baluev, Aleksej Kravtjenko, Andrej Zibrov, Igor Lifanov, Vladislav Galkin, Michail Poretjenkov

föregående film Tillbaka till menyn Nästa film


Copyright © 2001-2014, D.Alin
www.ryssland.net