Popsa
Betyg: 4 - Mycket bra

Popsa

En Popsa är historien om 18 åriga Slava som reser till Moskva med drömmar om att bli en framgångsrik musiker. I Moskva söker hon upp producenten Larissa i hopp om att hon skall kunna hjälpa henne. Lycksökande Slava och producenten Larissa är av helt olika personligheter. Slava är försynt och naiv medan Larissa är en framgångsrik och ordentligt härdad affärskvinna men som trots detta kommer till att få visa sin mjukare sida i denna film.

Tillsammans åker de runt i Moskva och träffar alla möjliga udda typer från Moskvas nöjesindustri. Det är ett brett spektrum av olika människor och personligheter som vi får träffa, allt från framgångsrika till sjuka och glömda artister och även riktiga skojare i nöjesindustrins utkanter.

Popsa är en roande och underhållande film som framförallt fokuserar på nöjesindustrins baksida men gör detta på ett lättsamt sätt. Slava verkar ha det som krävs för att lyckas slå igenom och lyckas också vinna sympati hos den hårda och ofta bestämda producenten.

Original titel: Popsa
Speltid: 110 minuter
Inspelningsår: 2005
Regi: Elena Nikolaeva
I Rollerna: Elena Velikanova, Tatjana Vasiljeva, Olga Drozdova, Dmitrij Pevtsov, Valerij Garkalin, Lolita Miljavskaja, Vsevolod Shilvskij m.fl.

föregående film Tillbaka till menyn Nästa film


Copyright © 2001-2014, D.Alin
www.ryssland.net