Polisskolan uppdrag i Moskva
Betyg: 1 - Ingen höjdare

Polisskolan uppdrag i Moskva

Polisskolan uppdrag i Moskva är den sjunde filmen i Polisskolan serien och utspelar sig i Moskva. Polisskolan gänget med Lazard i ledningen befinner sig i Moskva för att hjälpa sina ryska kollegor att gripa maffialedaren Konali. Konali har stora planer då han är på väg att skapa ett program som gör att han kan ta sig in i valfritt datasystem i världen och komma över känslig information t.ex. från regeringen eller polisen. Konali ser inte glatt på amerikanernas besök i Moskva och beordrar sina underordnade att tillfångata Lazard.

Som vanligt i Polisskolan filmerna är det tätt mellan skämten. Många av skämten är dock riktigt dåliga medan resten är småroliga. Skådespelarprestationerna är långt ifrån bra. Det här borde verkligen ha fått blivit sista filmen men som det ser ut kommer ytterligare en film att spelas in under 2006, man får hoppas att den blir bättre än denna, för Polisskolan: uppdrag i Moskva är en ganska usel film. Filmens höjdpunkt är nog då Polisskolan gänget får ta emot pris av sina ryska kollegor på röda torget samtidigt som titelmelodin spelas och eftertexten börjar rulla.

Original titel: Police Academy: Mission to Moscow
Speltid: 82 minuter
Inspelningsår: 1994
Regi: Alan Metter
I rollerna: George Gaynes, Michael Winslow, Leslie Easterbrook, Claire Forlani, Ron Perlman, Christopher Lee, Charlie Schlatter, G.W. Bailey m.fl.

föregående film Tillbaka till menyn Nästa film


Copyright © 2001-2014, D.Alin
www.ryssland.net