Paragraf 78

Paragraf 78

Sverige release
Nej.

Paragraf 78, Punkt I-II

I en nära framtid där världens länder kommit överens om att inte längre utveckla massförstörelsevapen har en otäck situation uppstått på en av ryska försvarets hemliga baser. Ett hemligt virus tänkt att kunna användas i strid har utvecklas på basen, 200 meter under jorden.

De anställa på basen har tappat kontrollen över viruset och de anställda har antingen dött eller förvandlats till zomibieliknande djur.

Gudvins en gång mycket framgångsrika specialstyrka anförtros uppdraget att bege sig till basen för att lösa situationen. Fem år tidigare upplöstes gruppen på grund av interna stridigheter. Då nu Gudvin sammankallar dem på nytt så är inte deras interna konflikter borta men trots det så begär de sig iväg till basen tillsammans med en doktor som ska undersöka vad som hänt.

Filmen är uppdelad i två delar men då dessa är sammanhängade bör man se båda delarna av filmen samtidigt. Paragraf 78 saknar varken action eller spänning och och känns som en ganska typisk film inom sin genre. Däremot hade den nog tjänat på att kortast ned lite och istället lanserats som en film istället för i två delar.

Gillar man den här typen av actionfilm så är det i allra högsta grad en välgjord och sevärd film annars finns det risk att man upplever den som lite långdragen.

Titel:e Paragraf 78
Original titel: Paragraf 78
Speltid: 88+90 minuter
Inspelningsår: 2007
Regi: Mihail Hleborodov
I Rollerna: Gosja Kutsenko, Vladimir Vdovitjenkov, Anasasija Slanevskaja, Jusup Bahsjiev, Aziz Bejsjenaliev, Anatolij Belyj, Stanislav Dyzjnikov, Grigorij Sijatvinda, Mihail Efremov, Pavel Trubiner m.fl.

föregående film Tillbaka till menyn Nästa film


Copyright © 2001-2014, D.Alin
www.ryssland.net