Himlen. Planet .Flickan
Betyg: 2 - Godkänt

Himlen. Planet. Flickan.

Himlen. Planet. Flickan. är en kärlekshistoria mellan en ung kvinna och en ung man. De träffas på caféet på en flygplats, och kärlek uppstår. Då hon jobbar som flygvärdinna och sällan är hemma, och han reser en hel del i jobbet, så är det svårt att träffas, och de får ta de tillfällen som bjuds.

En och annan filmkritiker har gett denna melodrama goda omdömen. Men tyvärr känns det som det i stort sett inte händer något i den här filmen. Huvudpersonerna jobbar, träffas och pussas lite och ger sig sedan iväg för att jobba igen. Hela tiden befinner sig skådespelarna i städade och folktomma miljöer, visst fotografiskt är det vackert men också ganska tråkigt. Det mest intressanta med filmen är dialogerna, dessa är stundvis intressanta men ibland känns de bara underliga.

Filmen bygger på en pjäs av E. Radzinskogo, 104 sidor om kärlek. Tycker man om Radzinskogo och huvudrollsinnehavaren Renata Litvinova kanske det är värt att försöka få tag på filmen, annars känns det nog som det här är en film man kan passa på att se om och när den går på TV.

Original titel: Nebo. Samoljet. Devushka.
Engelsk titel: The Sky. The Plane. The Girl.
Regi: Vera Storozheva
Speltid: 90 minuter
Inspelningsår: 2002
I rollerna: Renata Litvinova, Michail Efremov, Dmitrij Orlov, Inga Oboldina

föregående film Tillbaka till menyn Nästa film


Copyright © 2001-2014, D.Alin
www.ryssland.net