Sverige release
Nej.

Okorrekta människor

Okorrekta människor handlar om Vitalik som flyttat till Moskva för att börja ett nytt liv. Hans kvinnliga chef på damtidningen där han just börjat blir lite väl förtjust i honom. och hon är minst sagt närgången.

Samtidigt i lägenheten intill bor Kristina en ung tjej som ännu studerar och trots den stora ålderskillnaden uppstår en vänskap dem emellan. En vänskap som Kristinas mamma inte riktigt gillar då hon inser att Kristina ser något mer i Vitalik än bara en vänn.

Okorrekta människor är en romantisk komedi som är lättsam och fylld med massor av härlig humor. Det är en film som är intressant, rolig och underhållande att titta på.

Okerrekta människor är Ingrid Olerinskaja (Kristina) debut på vita duken och hon gör en utmärkt rollprestation i filmen så hon är säkerligen en namn vi kommer att få se mer utav. Faktiskt kommer vi få se henne redan i Roman Karimovs nästa film "Vdrebezgi" som kommer senare i år.

Filmen kommer att visas på Kinorurik 2011 i Stockholm och Uppsala och en inte allt för vild gissning är att denna film kommer att kunna ta priset som bästa film. Ett pris som tidigare tilldelats filmer som De dövas land, The Ninth Legion och The Cuckoo.

Titel: Okorrekta människor
Original titel: Neadekvatnye Ljudi
Speltid: 97 minuter
Inspelningsår: 2010
Regi: Roman Karimov
I Rollerna: Ilja Ljubimov, Ingrid Olerinskaja, Julija Taksjina, Polina Iosilevitj, Anastasija Fedorkova, Nazar As-Samarraj, Artem Dusjkin, Vlad Topalov, Evgenij Tsiganov m.fl.

föregående film Tillbaka till menyn Nästa film


Copyright © 2001-2014, D.Alin
www.ryssland.net