Tillbaka i SSSR av Valerij Rozhnov

Sverige release
Nej.

Tillbaka i SSSR

En framgångsrik affärsman som har allt man kan önska sig är trött på sitt nuvarande liv vilket leder till att han dricker alldeles för mycket. Detta gör att han till slut börjar gå på möten hos anonyma alkolister. Där får han ett förslag på något som skulle kunna bota hans tristess och således hans problem med alkoholen.

Anton flyttas 35 år bakåt i tiden. Det visar sig inte vara helt lätt att leva 1975, speciellt som Anton är inställd på att han faktiskt lever i nutid. Detta ställer till med en del problem såsom att han blir efterlyst i den lilla staden där han hamnat. Samtidigt som han försöker hitta en utväg tillbaka till nutid så förälskar han sig i en av stadens invånare vilket gör att han faktiskt tvekar på att försöka resa tillbaka till nutid.

Tidsresor är knappast något nytt koncept på film men emellanåt fungerar det ändå ganska bra. Tillbaka till SSSR är ett sådant fall och det är inte utan orsak som huvudrollsinnehavaren i denna film Marat Basharov är en av Rysslands populäraste skådespelare.

Titel: Tillbaka i SSSR
Original titel: Nazad v SSSR
Speltid: 183 minuter
Inspelningsår: 2010
Regi: Valerij Rozhnov
I Rollerna: Marat Bazharov, Karina Andolenko, Kristina Babushkina, Polja Poljakova m.fl.

föregående film Tillbaka till menyn Nästa film


Copyright © 2001-2014, D.Alin
www.ryssland.net