Osobennosti natsionalnoj ohoti
Betyg: 4 - Mycket bra

Den ryska jaktens egenheter -
Osobennosti natsionalnoj ohoti

En ung finne kommer till Ryssland med avsikt att skriva om jakten i Ryssland. Han åker iväg tillsammans med ett gäng ryssar för att jaga. Den ständiga frågan är dock när jakten egentligen ska till att börja. Ryssarna i gänget står dock inte helt svarslösa på finnes fråga utan svarar att den snart ska till att börja. Någon direkt jaktfångst är dock inte att tala om för någon i gänget, vilket dock beror på helt andra saker än otur. Fast vid ett tillfälle är faktiskt finnen riktigt nära att fånga en gädda.

Nä, speciellt mycket jakt blir det inte i den här filmen. Däremot så bjuds det på en ordentlig portion humor då gänget hamnar i alla möjliga komiska situationer. Mellan skämten dricks det vodka, och emellanåt så skjuts det rätt friskt också. Tveklöst en mycket bra rysk komedi, som bland annat följdes upp av Osobennosti natsionalnoj ribalki (Det ryska fiskets egenheter).

Original titel: Osobennosti natsionalnoj ohoti
Original titel: Peculiarities of the National Hunt
Regi: Alexander Rogoshkin
Speltid: 94 minuter
Inspelningsår: 1995
Huvudroller: Ville Hapasalo, Alexej Buldakov, Viktor Bytjkov, Semen Strugatjev, Sergej Kuprijanov, Sergej Russkin, Sergej Gusinskij

föregående film Tillbaka till menyn Nästa film


Copyright © 2001-2014, D.Alin
www.ryssland.net