Nasha Russia - TV-serien

Sverige release
Nej.

Webbsida:
Nasha Russia

Nasha Russia - Vårt Ryssland

Nasha Russia är ett av de senatste årens mest lyckade humorserier i Ryssland. Iden bakom serien bygger på den populära engelska serien Little Britain. Iden går ut på att tittaren genom flera olika karaktärer får en inblick i den ryska vardagen. Inför varje avsnitt så får man som tittare också reda på olika intressanta saker om Ryssland och om de städer där handlingen utspelar sig.

I serien får man bland annat följa Ravshan och Jamshud två typiska gästarbetare inom Moskvas byggsektor. Ravshan och Jamshud har oftast en hel annan inställning till livet och arbetet än vad deras ryske chef. Relationen dem emellan görs inte lättare av deras i många fall bristande kunskaper både inom yrket och i det ryska språket.

Vi får också möta Slavik och Dimon två ryska ungdomar i ett antal pinsamma situationer såsom då de ska köpa kondommer på apoteket eller försöka ragga upp kvinnor på en nattklubb.

Vi möter också fotbollslaget GazMjas som på hela säsongen inte vunnit en match och nu hotas att kastas ut ur serien.

Tv-serien har blivit otroligt populär i Ryssland och skildrar Ryssland och dess invånare på ett roligt, lättsamt och från en liten annorlunda vinkel. Serien bjuder på massor av tokroliga sketcher och bör uppskattas av flesta och trots likheterna med engelska Little Brittain så behöver man inte gilla engelsk humor för att gilla Nasha Russia.

Recensionen är baserad på de första 3 säsongerna.

Titel: Vårt Ryssland
Original titel: Nasha Russia
Inspelningsår: 2008
Regi: Maksim Pezhemsky
Roller: Mihail Galustjan, Sergeij Svetlakov m.fl.


föregående film Tillbaka till menyn Nästa film


Copyright © 2001-2014, D.Alin
www.ryssland.net