Moj paren angelMin kille är en ängel - Moj paren angel

Nyårsafton, årets viktigaste högtid. En tid då man ska vara glad och ha roligt. Men för Alexandra känns det mesta bara tungt och jobbigt då hennes pojkvän visat sig vara torogen. Just då oturen nått sitt klimax så dyker Serafim upp.

Serafim framstår först som en vanligt kille, vem som helst men hans efterhängsna sätt är något som skrämmer Alexandra. Det Alexandra ännnu inte vet är att Serafim faktiskt inte är en vanlig kille utan att han i själva verket är en ängel.

Serafims envishet ger efter en tid ändå resultat och Alexandra blir faktiskt förstjus i Serafim, fast tiden är knapp Serafim har bara möjlighet att tillbringa en dag med Alexandra.

Moj paren angel är en modern och lättsam romantisk komedi som utspelar sig i storstadens glamorösa och färgglada miljöer. Lättsamt, sockersött och massoar av glitter är ord som på en bra sätt sammanfattar Moj paren angel.

Detta är en film i stil med andra filmer inom genren såsom Novogodnij Tariff (Ryssland), You've got mail (USA). Det är också en film som med sitt nyårstema gör anspråk på att vara en sorts modern variant av Ironija Sudby ili s legkim parom, en film som än idag, efter 40 år är en av Rysslands allra populäraste filmer.

Titel: Min kille är en ängel
Original titel: Moj paren Angel
Speltid: 89 minuter
Inspelningsår: 2012
Regi: Vera Storozheva
I Rollerna: Anna Starsjenbaum, Artur Smoljjaninov, Sergej Puskepalis, Olga Popova, Ivan Ohlobystin, Gosja Kutsenko, Andrej Leonov, Nikita Efremov, Irina Hakamada, Ivan Makarevitj m.fl.


föregående film Tillbaka till menyn Nästa film


Copyright © 2001-2014, D.Alin
www.ryssland.net