Kajrat Champion. Regi: Denis Kuklin, Lev Mariupolskij

Sverige release
Nej.

Kajrat Champion - Oskuld nummer 1

Kajrat Champion - oskuld #1 är en Kazakstansk ungdomsfilm.

Kajrats vardag som student är närmast grå och trist. Han drömmer och kvinnor och pengar samtidgt som vardagen är fylld av ekonomiska bekymmer och noll framgång hos det motsatta könet. Knackar någon gång en tjej på hans dörr till studentrummet så är det antingen hans rumsgranne som fått besök eller så är det Tanya som kommer för att påminna honom om att han är skyldig henne pengar.

Kajrat ser fram emot sin födelsedag. Han hoppas nämligen på att då få lite pengar från sin bror bland annat så att kan betala tillbaka Tanya. Då broderna får veta att Kairat fortfarande är singer så har han andra planer för Kajrats födelsedag än att ge honom pengar.

En av stadens rika affärsmän utlyser en tävling för att finna en donator till sin dotter. Dottern har precis kommit hem från utlandet och till faderns stora förtvivlan förklarat att hon har ett förhållande med en annan kvinna. Kajrat väljer att delta och det ena leder snart till det andra och snart vet alla vem Kajrat är.

Kajrat Champion har en lovande inledningen men efter ett tag börjar den allt mer att påminna om American Pie filmerna. Det kanske inte är något att kritisera filmen för, American Pie filmerna har ju trots allt blivit väldigt populära. Gillar man inte dessa filmer kan man säkert tycka att Kairat Champion är rätt hyffsad ändå men i första hand rekommenderas denna film till de som annars gillar filmer i stil med American Pie.

Titel: Kajrat är mästare - oskuld #1
Original titel: Kairat Chempion - Devstvennik #1
Engelsk titel: Kairat Champion - Virgin #1
Speltid: xxx minuter
Inspelningsår: 2009
Regi: Denis Kuklin, Lev Mariupolskij
I Rollerna: Turar Daviljbekov, Regina Iskandarova, Linda Nigmatulina, Bachtrjar Kozja, Sergej Pogosjan, Dmitrij Skrita, Nagima Iskalieva, Nurtas Adambaev m.fl.

föregående film Tillbaka till menyn Nästa film


Copyright © 2001-2014, D.Alin
www.ryssland.net